Ring mig op

Generationsskifte i ledelse

 

Als Motor A/S, et af Sønderjyllands førende bilhuse, fremtidssikrer virksomheden ved at indsætte nye kræfter i ledelsen og bestyrelsen, med det strategiske formål fortsat at have stor fokus på værdiskabelse for kunderne.

 

I en branche, hvor bæredygtighed og teknologi er i rivende udvikling, og hvor kunderne stiller nye krav, skaber den nye indtrædelse af ledelse og bestyrelse et stærkt strategisk ledelsesmæssigt fundament, til fortsat at sikre den bedste kundeoplevelse.  Med de stolte sønderjyske aner har Als Motor A/S eksisteret i 65 år og ser frem til fortsat at kunne levere køreglæde til sønderjyderne med Sønderjyllands bredeste udvalg af mærker, heriblandt Opel, Citroën, Hyundai og Fiat.

 

Generationsskifte i ledelse

Annette Skøtt er fra 1. januar 2020 tiltrådt som direktør ved Als Motor A/S. Annette Skøtt skal overtage den daglige ledelse af Als Motor på sigt, i stedet for den nuværende adm. direktør Hans-Jørgen Skovby Jørgensen, der indtil nu har siddet 19 år som adm. direktør hos Als Motor A/S. Generationsskiftet i ledelsen er et langsigtet strategisk træk, der skal styrke virksomheden yderligere og sikre, at kunden forsat er i centrum.

 

De nye ansigter

Annette Skøtt har i de seneste 7 år haft hendes egen konsulentvirksomhed, hvor hun har varetaget opgaver som økonomi- og personalechef for små og mellemstore virksomheder. Annette Skøtt er uddannet revisor og har en stærk forretningsforståelse og erfaring fra andre brancher indenfor både købs- og handelsvirksomhed samt produktionsvirksomheder. Annette har ikke tidligere været i bilbranchen, hvilket ses som en stærk fordel, at kunne nytænke forretningen med helt nye øjne.

Udover at styrke ledelsen med eksterne kræfter har man også tilført nye kræfter i bestyrelsen. Her er virksomheden styrket med ny bestyrelsesformand Lars Clausen. Lars Clausen har i mange år arbejdet som professionel bestyrelsesformand og medlem i et stor udvalg af selskaber – herunder også inden for bilbranchen. ”Det er med stor glæde, at vi kan byde de 2 nye profiler velkommen til Als Motor” siger Hans-Jørgen Skovby Jørgensen og tilføjer, ”Vi har igennem længere tid ønsket et generationsskifte i ledelsen samt at styrke en del af den langsigtede strategi, der fortsat skal sikre Als Motors udvikling”.

 

Optimering i fokus

Als Motor A/S har de sidste mange år haft et målrettet fokus på kundepleje, hvilket har skabt en stærk kundeloyalitet. Stadig med kundetilfredsheden i centrum vil den nye direktør, Annette Skøtt, byde 2020 velkommen med forventninger om fortsat vækst, hvor der kommer fokus på optimering af interne processer, der skal sikre kunderne den bedste oplevelse.

De nye stærke profiler ser et stort potentiale for fremtiden hos Als Motors, og med den forestående udbygning i Rødekro og ombygning i Sønderborg afdelingen venter der endnu flere begivenhedsrige tiltag fra virksomheden. ”Det er en spændende opgave at overtage, og jeg glæder mig til at følge den utrolige udvikling, der fortsat er i bilbranchen og hos Als Motor”, siger Annette Skøtt.

  

Sådan ser den nye konstellation ud

Hans-Jørgen Skovby Jørgensen fortsætter som administrerende direktør, og den nye ledelsessammensætning tager sig således ud: Adm. direktør Hans-Jørgen Skovby Jørgensen, direktør Annette Skøtt, Salgschef Steffen Juul Nicolaisen, Eftermarkedschef Karsten Søegaard og Økonomichef Brita Walsh.

Bestyrelsen består af: Formand Lars Clausen, bestyrelsesmedlem Hans-Jørgen Jørgensen og Steffen Juul Nicolaisen.

 

Fakta om Als Motor A/S

Als Motor A/S er et af Sønderjyllands største bilhuse, der forhandler Opel, Citroën, Hyundai og Fiat. Als Motor A/S har afdelinger i Sønderborg og Rødekro med tilhørende autoriseret værksted med moderne faciliteter og veluddannede medarbejdere.

Ved at have et højt målrettet fokus omkring kundeoplevelsen, har Als Motor A/S de seneste par år opnået kåring af Opels kundetilfredshedspris, åbnet ny afdeling i Rødekro samt blevet forhandler af Citroën.

 

For yderligere kommentar, kontaktes Annette Skøtt, Direktør, as@alsmotor.dk, tlf: 31 31 07 40

 

Som led i en langsigtet strategi, der skal styrke Als Motor A/S og fortsat have kunden i centrum, har Annette Skøtt overtaget direktørposten. Fra venstre ses Salgschef Steffen Juul Nicolaisen, Adm. Direktør Hans-Jørgen Skovby Jørgensen, Direktør Annette Skøtt, Bestyrelsesformand Lars Clausen, Økonomichef Brita Walsh og Eftermarkedschef Karsten Søegaard.


ALS MOTOR A/S

Givet af

Thomas Bruun

signagture

Administrerende direktør

Opel Danmark