Ring mig op
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ny hjemmeside

Als Motor har fået en væsentlig opgradering! Vi kan i dag offentliggøre vores helt nye hjemmeside med fokus på brugervenlighed, et stærkt visuelt udtryk og mange spændende nye tiltag og funktioner.

Af nye funktioner kan blandt andet nævnes elektronisk mulighed for direkte køb af brugt bil, samt booking af prøveture, der fremover vil gøre det meget nemmere for Als Motors kunder.

“I arbejdet med den nye hjemmeside, har vi især haft fokus på tre områder. For det første skal den nye side fungere godt, hvad enten du ser den på din smartphone, din tablet eller computeren. Derudover har vi optimeret vores brugt bil side, så det er blevet lettere at finde præcis den brugt bil, som du søger efter. Sidst men ikke mindst har vi skabt en side, der er nem for brugerne at navigere rundt på, uanset hvor på siden du er”, fortæller adm. direktør Hans-Jørgen Skovby Jørgensen.

Hjemmesiden er i den kommende tid under løbende opbygning. Skulle du derfor mod forventning have stødt på forhindringer, eller ikke kunne finde det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte Hans-Christian, hcsj@alsmotor.dk

Vi håber hos Als Motor, at I vil tage godt imod det nye site, det nye design og den nye brugerflade.

 ALS MOTOR A/S

Givet af

Thomas Bruun

signagture

Administrerende direktør

Opel Danmark