Ring mig op

NYHED! Sønderjyllands nye forhandler af Citroën

 

Citroën vender stærkt tilbage til Sønderjylland

 

Als Motor Sønderborg og Rødekro udvider og styrker nu forretningen og bliver Citroën-forhandler fra 1. september.

Det fortæller en glad direktør og ejer af Als Motor, Hans-Jørgen Jørgensen, efter han netop har landet en aftale med en af Danmarks største bilimportører, Interdan, om fremover at sælge Citroën. Interdan overtog importen af Opel i Danmark 1.dec. 2018 og dette gode samarbejde har ført til at Als Motor nu også skal sælge Citroën.

”Vi glæder os til at udvide og styrke samarbejdet med Interdan om Citroën, som er det femte mest sælgende mærke i DK. Det betyder, at vi nu til efteråret starter en udbygning af forretningen i Rødekro og samtidigt har vi købt nabogrunden på 5.300 kvm ud mod motorvej E45 for at sikre, at der er plads nok til eventuelle fremtidige udvidelsesmuligheder”, siger Hans-Jørgen Jørgensen.

Han forventer også, at den nye forhandlerkontrakt med Citroën giver muligheder for endnu flere medarbejdere i de to butikker, som i forvejen beskæftiger 37 medarbejdere.

”Citroën mærket vil fremover få en stærk repræsentation i Sønderborg og Rødekro området, og vi glæder os til at byde både nuværende- og kommende Citroën-kunder velkomne i butikkerne”, lyder det fra en optimistisk Hans-Jørgen Jørgensen.

 

Citroën biler til Als Motor

Als Motor er Sønderjyllands nye forhandler af Citroën

På billedet ses, forrest Citroën Danmarks direktør Christian Haugaard samt Hans-Jørgen Jørgensen, direktør Als Motor.

 

Se Citroens udvalg af biler og kampagner herALS MOTOR A/S

Givet af

Thomas Bruun

signagture

Administrerende direktør

Opel Danmark