Finansiering

Vi ved at køb af bil – ny eller brugt – er en af de største investeringer i de flestes private budget. Derfor er det vigtigt, at økonomien også hænger sammen, så der er overskud i hverdagen. Hos Als Motor hjælper vi dig ikke kun med at finde en bil, som matcher dine ønsker og, dine behov, men også din økonomi på bedst mulig måde.

 

Vi er grundige i vores valg af finansieringsselskab, så vi kan tilbyde dig en seriøs, attraktiv og konkurrencedygtig lånefinansiering, når du køber ny eller brugt bil. Som totalleverandør kan vi klare alt omkring dit bilkøb. Du får ganske enkelt en fast kontaktperson der tager sig af alt i forbindelse med handlen, så du kun behøver at tage stilling til den månedlige ydelse. Og lånet bliver altid skræddersyet til dine behov og din økonomi.

 

Det gør vi blandt andet ved at tilbyde fleksible finansieringsmuligheder – for eksempel valget mellem fast eller variabel rente – og ikke mindst en individuelt tilpasset løbetid på lånet, som passer til dig og din økonomi. Men også med en menneskelig indsigt og forståelse, der sikrer en aftale, som du bliver glad for, også på sigt.

 

For mere info omkring finansiering, kan du kontakte en af vores sælgere.

 

Et alternativt til ovenstående er Privatleasing, Lav udbetaling. Tryghed hele vejen. Med privatleasing fra Als Motor kender du alle faste udgifter. Kort og godt skal du ikke bekymre dig om service, værditab, eventuelle afgiftsreguleringer eller uforudsete udgifter.

 

Når du leaser din bil hos os, har du fuld råderet over den i leasingperioden, men til forskel for et traditionelt bilkøb ejer du ikke selv bilen, der skal leveres tilbage efter en aftalt periode. Ved tilbagelevering gennemgås bilen af en uvildig part (i mange tilfælde er det FDM) og vi oplever aldrig nogen problemer i den forbindelse. Tag en snak med en af vores sælgere og få styr på om Privatleasing er noget for dig.