Samtykke erklæring

Samtykke erklæring

 

Samtykke til at modtage direkte markedsføring og behandling af personoplysninger

 

 

Ved at acceptere giver jeg samtykke til, at Als Motor A/S må kontakte mig, herunder sende mig markedsføringsmateriale om og behandle mine personoplysninger til følgende formål:

 

 • Tilbud og nyheder om*:
  • Reservedele, tilbehør, merchandise og services til min bil og andre køretøjer, f.eks. vask og pleje, rustbeskyttelse og synsforberedelse
  • Nye og brugte biler og andre køretøjer
  • Leasing og finansiering vedrørende biler og andre køretøjer fra Als Motor A/S’s samar-bejdspartnere og leverandører
  • Forsikring vedrørende biler og andre køretøjer fra Als Motor A/S’s samarbejdspartnere og leverandører
  • Vejhjælp fra Als Motor A/S’s samarbejdspartnere og leverandører
  • Medlemskaber og abonnementer om biler, andre køretøjer, bilservices og services til andre køretøjer fra Als Motor A/S’s samarbejdspartnere og leverandører

 

 • Informationer om planlagte arrangementer, herunder åbent hus og messer, hvor Als Motor A/S deltager.

 

 • Påmindelser om værkstedsbesøg og øvrige servicemeddelelser, f.eks. påmindelser om tid for dækskifte (sommer/ vinter), obligatoriske serviceeftersyn og lovpligtige syn samt tid for sæsoneftersyn.

 

*Tilbud og nyheder kan både handle om produkter og services fra Als Motor A/S, dennes samarbejdspartnere og leveran­dører. Dine oplysninger videresendes ikke i denne forbindelse.

 

 

Tracking samtykke

Min accept udgør også mit samtykke til, at Als Motor A/S som led heri også må behandle mine personoplysninger i form af at lagre informationer på og indsamle allerede lagrede informationer (tracking-mekanismer indlagt i meddelelserne) fra de enheder, jeg bruger til at åbne e-mails og sms/mms samt informationer om disse enheders brugeradfærd, fx hvilke e-mails der åbnes, hvor længe hvilke emner der klikkes på mv. Formålet med denne behand­ling er profilering til markedsføringsformål. Ved at acceptere giver jeg således også samtykke til, at Als Motor A/S behandler mine personoplysninger på denne måde.

Jeg er bekendt med at tilbud, nyheder, informationer og påmindelser kan blive sendt til mig i separate beskeder eller samlet i nyhedsbreve.

Als Motor A/S må kontakte mig via SMS, MMS, e-mail og telefonopkald.

 

Jeg giver mit samtykke til at Als Motor gerne må kontakte mig på email/tlf., såfremt de ønsker samtykke til at bruge andre kommunikationsmåder, som opstår i fremtiden.

 

Jeg er bekendt med, at det er frivilligt, om jeg ønsker at give samtykke til de ovenfor anførte formål.

Jeg er ligeledes bekendt med, at jeg til enhver tid kan få indsigt og/eller rette i de oplysninger som Als Motor opbevarer om mig, samt tilmed tilbagekalde mit samtykke. Tilbagekaldelse af samtykke kan gøres ved at kontakte Als Motor A/S på:

 

Email:                 samtykke@alsmotor.dk

Tlf:                       74 43 20 22

Brev:                   Als Motor A/S

Nørrekobbel 1

6400 Sønderborg

 

Når jeg tilbagekalder mit samtykke, anvender Als Motor A/S ikke længere mine personoplysninger til tilbud, nyheder, informationer eller påmindelser. Jeg er samtidigt bekendt med at tilbagekaldelse af samtykke til behandling af personoplysninger dog ikke påvirker den behandling, der har fundet sted forud for tilbagekaldelsen.

 

 

Jeg er bekendt med, at Als Motor A/S kan behandle mine personoplysninger til andre formål end de angivende ovenfor. Læs mere om dette, samt om hvordan Als Motor A/S behandler personoplysningerne i Als Motor A/S’s privat­livspolitik.