Ring mig op

SUV’er hitter i Sønderborg

 

SUV’er hitter i Sønderborg: Hyundai lancerer Limited Editions af populære modeller

SUV’en har virkelig erobret hjerterne hos danske bilkøbere og det er især den høje kørestilling, der tiltaler mange. Nu kommer modellerne KONA og Tucson i særlige Limited Edition-udgaver med endnu mere udstyr. Begge modeller er netop landet hos Hyundai Sønderborg.

Biltypen SUV er kommet godt fra start i 2020, og var en af de mest solgte personbiltype i Danmark i januar med mere end 23 % af det samlede bilsalg, viser de nyeste tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Og det er en tendens, der kan mærkes, lyder det fra Hyundai, der nu kommer den stigende interesse i møde med Limited Edition-udgaver af de populære SUV-modeller KONA og Tucson.

”SUV’er stiger i popularitet, og det er især den høje kørestilling, der tiltaler mange. Komforten og det gode overblik er SUV’ens adelsmærke, og vi oplever en stor efterspørgsel på den type bil – også i Sønderborg. Alene i januar 2020 var mere end 30 % af de solgte Hyundai-biler en SUV,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.
Limited Edition-udgaverne er bygget til at give køreglæde i særklasse med en lang liste af udstyr inkluderet i prisen: Den nye KONA Limited Edition S har udstyr til en værdi af 64.000 kr., mens Tucson Limited Edition N Line har udstyr til en værdi af 74.000 kr. Begge Limited Edition-modeller kan fra denne uge opleves hos Hyundai Sønderborg.

KONA Limited Edition S med skarpe detaljer

Den nye KONA Limited Edition S har en 1.0 T-GDi motor med 120 hk. Udstyret tæller mørktonede bagruder, 17” alufælge, blindvinkel-sensor, advarsel om bagved krydsende trafik, Smart Key, trådløs opladning af mobiltelefon, kølergrill i krom, sidespejle med elektrisk foldefunktion og parkeringssensor i for og bag. Bilen har også 7” touch-skærm, Apple CarPlay, bakspejl med automatisk nedblænding, bakkamera, førersæde med elektrisk lændestøtte, klimaanlæg, regnsensor, tågeforlygter og tagrælinger. KONA Limited Edition S koster fra 224.995 kr.

Tucson Limited Edition N Line med automatgear og sportsligt design

Tucson Limited Edition N Line er den sporty udgave af Tucson. Den såkaldte N Line-version har en ekstra sportslig og stram fremtoning – både på ydersiden og i interiøret. Tucson Limited Edition N Line fås i tre motorvarianter: 1.6 T-GDi (benzin) med 177 hk, 1.6 CRDi (diesel) med 136 hk og som mild hybrid. Alle tre varianter har DCT-automatgear. Af særligt udstyr har Tucson Limited Edition N Line 19” alufælge, LED-forlygter med nær- og fjernlys, navigation, sportssæder betrukket med dellæder alcantara, læderrat og gearknop i N-design, alu-pedaler og meget andet. Dertil kommer den udvidede liste af Hyundais sikkerhedsudstyr. Tucson Limited Edition N Line koster fra 369.995 kr.

 

Se Hyundais SUV program ved at klikke herunder

KONA

TUCSON

 ALS MOTOR A/S

Givet af

Thomas Bruun

signagture

Administrerende direktør

Opel Danmark